Sad Singalong Songs

Anouk's 'Sad Singalong Songs' is nu overal verkrijgbaar. Haal het album in de winkel, download in iTunes of bestel op Bol.com!

Fragmenten hieronder! Beluister het hele album in Spotify of op YouTube!
 

iTunes Bol.com Spotify YouTube

01 The Rules

02 Pretending As Always

03 Birds

04 The Good Life

05 Are You Lonely

06 Stardust

07 Only A Mother

08 Kill

09 I Don’t Know Nothing

10 The Black Side Of My Mind

 

Anouks Albums

Anouk's 'Sad Singalong Songs' is nu overal verkrijgbaar. Haal het album in de winkel, download in iTunes of bestel op Bo.. »
To Get Her Together is Anouk haar zevende studioalbum & zag vrijdag 20 mei 2011 het daglicht. Bestel het album op Bol.com of download.. »
For Bitter Or Worse is het zesde studioalbum van Anouk. Het album is op 18 september 2009 verschenen! Bestel het album op Bol.com of.. »
Anouk stond 28 en 29 maart 2008 voor een compleet uitverkochte Gelredome. "Anouk - Live At Gelredome" is een registratie v.. »
Who's Your Momma is het vijfde studioalbum van Anouk, uitgebracht in 2007. Anouk ging voor dit album naar Amerika om samen te we.. »
Anouk Is Alive is Anouk haar eerste echte livealbum, uitgebracht in 2006. Dit album bevat de complete liveregistratie van haar 4 zee.. »
Hotel New York is het vierde studioalbum van Anouk uit 2004. Zij schreef dit album in Rotterdam, in kamer 101 van Hotel New York. Be.. »
Update is het speciale akoestische/live-album van Anouk uit 2004. Bestel het album op Bol.com, download in iTunes of beluister via S.. »
Graduated Fool is het derde studio-album van Anouk, uitgebracht in 2002. Bestel op Bol.com, download in iTunes of beluister via Spo.. »
Lost Tracks uit 2001 bevat daarvoor nooit eerder uitgebrachte nummers. Bestel het album op Bol.com, download in iTunes of beluister .. »
Urban Solitude is het tweede album van Anouk, uitgebracht in 1999. Bestel het album op Bol.com, download in iTunes of beluister vi.. »
Together Alone is het debuutalbum van Anouk, uitgebracht in 1997. Bestel het album op Bol.com, download in iTunes of beluister via S.. »